Delovno mesto v Laboratoriju za kognitivno nevroznanost

Grega Repovš | 17. 7. 2024

Pozdravljeni,

V Laboratoriju za kognitivno nevroznanost in raziskovalnem programu Psihološki in nevroznanstveni vidiki kognicije na Oddelku za psihologijo, Univerze v Ljubljani iščemo kandidata/kandidatko za delovno mesto raziskovalca z načrtovanim pričetkom dela v septembru 2024.

Delo pod vodstvom Grege Repovša in Anje Podlesek bo osredotočeno na sodelovanje pri pripravi, organizaciji, izvedbi in analizi podatkov študij s področja eksperimentalne psihologije in kognitivne nevroznanosti. Delo bo vključevalo razvoj in vpeljevanje metod analize EEG in fMR signala s poudarkom na njunem povezovanju pri preučevanju funkcijske konektivnost in integriranega delovanja možganov ter pripravo in izvedbo študij s pomočjo sledilca očesnih gibov.

Glede na širok razpon delovnih nalog iščemo kandidate z različnimi predznanji in izkušnjami ter predvsem pripravljenostjo in željo za dodatno izpopolnjevanje na omenjenih področjih raziskovanja. Dobrodošlo je tako vsebinsko predznanje s področji delovnega spomina, kognitivnega nadzora, pozornosti, uravnavanja čustev in povezanih področji kognicije, kot tudi metodološka in tehnična znanja in izkušnje s področji statistike, nevro- in bioinformatike, računskega modeliranja, strojnega učenja, programiranja in analize signalov v okoljih Matlab, R, python, bash. Iz teh razlogov je razpis odprt za kandidate iz raznolikih področji od psihologije in kognitivne znanosti do računalništva in statistike. Dodatna prednost je doktorat znanosti ter naziv asistent, asistent raziskovalec, ali višji.

Kandidati naj se za delovno mesto prijavijo v skladu z navodili razpisa: https://www.ff.uni-lj.si/sites/default/files/documents/240716_razpis%20-%20Raziskovalec.pdf. Dobrodošla so tudi neformalna poizvedovanja na naslov grega.repovs@ff.uni-lj.si.

Lep pozdrav,

Grega Repovš


© SiNAPSA 2003-2012