Delovno mesto raziskovalca

Grega Repovš | 23. 8. 2018

Pozdravljeni,

V Laboratoriju za kognitivno nevroznanost v sodelovanju s programsko skupino Psihološki in nevroznanstveni vidiki kognitivnega nadzora, osebnosti in psihičnega blagostanja na Oddelku za psihologijo, Univerze v Ljubljani iščemo kandidata/kandidatko za delovno mesto raziskovalca s predvidenim pričetkom dela v prvi polovici septembra 2018.

Delo pod vodstvom Grege Repovša bo osredotočeno na razvoj in vpeljevanje metod analize EEG in fMR signala s poudarkom na njunem združevanju pri preučevanju funkcijske konektivnost in integriranega delovanja možganov ter povezovanju s kognitivnim nadzorom, individualnimi razlikami in osebnostnimi lastnostmi.

Dobrodošli bodo kandidati z raznolikih področji, ki se navezujejo na vsebino raziskovalnega dela v laboratoriju, od programiranja in analize signalov do psihologije in kognitivne nevroznanosti. Dobrodošlo je predznanje s področji statistike, bioinformatike, računskega modeliranja, strojnega učenja ter programskih jezikov in okolji Matlab, R, python, bash. Prednost bodo imeli kandidati z doktoratom, nazivom asistent, asistent raziskovalec ali ARRS raziskovalno šifro.

Kandidati naj pošljejo svoje življenjepise in motivacijska pisma na naslov [email protected] do vključno petka 31. 8. 2018. Dobrodošla so tudi neformalna poizvedovanja.

Lep pozdrav,

Grega Repovš


© SiNAPSA 2003-2012