Delovno mesto v Laboratoriju za kognitivno nevroznanost

Grega Repovš | 13. 4. 2017

Pozdravljeni,

V Laboratoriju za kognitivno nevroznanost, Oddelka za psihologijo, Univerze v Ljubljani iščemo kandidata/kandidatko za delovno mesto raziskovalca ali raziskovalnega tehnika s pričetkom dela v juniju 2017.

Delo pod vodstvom Grege Repovša bo osredotočeno na razvoj in vpeljevanje metod analize EEG in fMR signala s poudarkom na njunem povezovanju pri preučevanju funkcijske konektivnost in integriranega delovanja možganov.

Iščemo kandidate z znanjem, sposobnostmi in po možnosti izkušnjami pri programiranju in analizi signalov. Dobrodošlo je predznanje s področji statistike, bioinformatike, računskega modeliranja, strojnega učenja in kognitivne (nevro)znanosti ter programskih jezikov in okolji Matlab, R, python, bash. Prednost bodo imeli kandidati z doktoratom ali magisterijem ter nazivom asistent ali asistent raziskovalec.

Kandidati naj pošljejo svoje življenjepise, motivacijska pisma in referenčna pisma na naslov grega.repovs@ff.uni-lj.si do vključno torka 25. 4. 2017. Dobrodošla so tudi neformalna poizvedovanja.

Lep pozdrav,

Grega Repovš


© SiNAPSA 2003-2012