Dan biomolekularnih znanosti

Marko Dolinar | 4. 6. 2012

Slovensko biokemijsko društvo letos prvič prireja Dan biomolekularnih znanosti in to 27. septembra na Biotehniški fakulteti UL. Na tem srečanju raziskovalcev vseh generacij želimo predstaviti čim bolj raznolike primere raziskovanj bioloških molekul in to na preprost in zanimiv način. Predstavilo se bo približno 25 raziskovalcev, od nagrajenih srednješolcev do rednih profesorjev, vsi pa bodo govorili o raziskovanju živega sveta na molekulski ravni.

Tisti, ki bi radi sodelovali s kratkim referatom (vsi bodo dolgi 6 minut), se lahko prijavite z do 100 besed dolgim povzetkom do 15. junija na naslov [email protected]. Pripravljali odbor bo pregledal prispele prijave in najboljše uvrstil v program. Izbrani predavatelji bodo morali do 5. septembra pripraviti razširjeni povzetek (do 300 besed), ki bo objavljen v zborniku.

Prijave pričakujemo tudi od tistih, ki bi želeli samo spremljati predavanja in pogovore (udeležba bo brezplačna). Čas za prijavo je sicer do 5. septembra, a prijave že zbiramo.

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani http://biomolekularec.si/, vprašanja in pobude pa lahko posredujete na naslov [email protected].


© SiNAPSA 2003-2012