Dohodnina za Sinapso

| 8. 12. 2015

Spoštovani,

v Sinapsi, slovenskem društvu za nevroznanost, vsako leto organiziramo različne poljudnostrokovne in strokovne izobraževalne dogodke v okviru Tedna možganov, Sinapsine nevroznanstvene konference in seminarjev. Poleg tega podeljujemo štipendije, ki mladim nevroznanstvenikom omogočajo udeležbo na konferencah, in ustvarjamo eSinapso, spletno revijo, v kateri najdejo nekaj zase tako laiki kot strokovnjaki.

Vsi Sinapsini dogodki, ki so namenjeni širši javnosti, so brezplačni, a njihova organizacija terja finančna sredstva, zato bomo veseli, če 0,5 % svoje dohodnine namenite financiranju Sinapse.

To storite tako, da

  1. izpolnite obrazec na spletni strani eDavki ali
  2. natisnete obrazec, ga izpolnite, nato odnesite ali pošljite na finančni urad.

Več informacij o tem, kako lahko 0,5 % svoje dohodnine podarite nevladnim organizacijam najdete na strani dobrodelen.si.

Teden in dan možganov

Naslednje leto se bo tretji teden v marcu že 11. leto zapored odvil Teden možganov. Prvič v zgodovini pa bomo organizirali tudi slovenski dan možganov. Mladi nagubani možgani že organizirajo dogodke, zato spremljajte spremljajte novosti na spletni strani in Facebooku.

Možgani na dlani - nevron pred mikrofon

Na prvem programu Radia Slovenija ustvarjajo oddajo Možgani na dlani - nevron pred mikrofon, v kateri obravnavajo različne možganske in psihološke pojave. Oddaji lahko prisluhnete vsak četrtek ob 7.35 ali na spletni strani. Pretekli mesec so se ukvarjali z vprašanji:

Vabljeni k poslušanju!

Vaša Sinapsa


© SiNAPSA 2003-2012