Sinapsina nevroznanstvena konferenca '15

SNC15 | 12. 5. 2015

V petek, 15. maja, se v Cankarjevem domu v Ljubljani začne SNC’15. Če ne boste z nami spremljali zanimivega programa vse tri dni (15.-17.5.), bi vas utegnili zanimati vsaj:

Predavanje v spomin prof. A. O. Župančiča, v katerem bo prof. Jernej Ule govoril o trikih, ki jih uporabljajo nevroni za izražanje svojih genov. V petek, 15.5., ob 13:30 v Kosovelovi dvorani. Vstop je brezplačen.

Izobraževalna delavnica o zasvojenosti, celodnevna serija predavanj domačih in tujih strokovnjakov o različnih vidikih zasvojenosti. V soboto, 16.5., med 8:30 in 19:00 v Kosovelovi dvorani. Vstop s kotizacijo; za dodiplomske in podiplomske študente pa brezplačno.

Posvet Nevroznanost in družba z naslovom Scientific Exploration of Brain on Drugs: Prizes and Pitfalls, odprt za širšo javnost, o potencialu in nevarnostih vplivanja na možgane z različnimi učinkovinami. V soboto, 16.5., ob 19. uri v Kosovelovi dvorani. Vstop brezplačen.

Forum mladih nevroznanstvenikov (YNFL’15), na katerem bo šest najboljših mladih nevroznanstvenikov v kratkih predavanjih predstavilo svoje delo. V petek, 15.5., ob 8:30 v Kosovelovi dvorani.

Če boste z nami vse tri dni, boste skupaj z okoli 250 drugimi udeleženci poleg naštetega lahko poslušali štiri plenarna predavanja vrhunskih nevroznanstvenikov ter sedem tematskih simpozijev z 31 predstavitvami slovenskih in tujih raziskovalcev. Udeležili se boste lahko Kliničnega simpozija o zgodnji diagnostiki in obravnavi psihotičnih motenj in Tečaja o Pompejevi bolezni ter si ogledali 39 plakatov.

Upamo, da se vidimo!

Vaša SiNAPSA


pripeto:


© SiNAPSA 2003-2012